Szervezőknek

Vidéken élsz? Vagy nehezen megoldható, hogy el gyere hozzánk Budapestre, de a környezetedben vannak olyanok, akik szintén kipróbálnák, vagy megtanulnák az AcroContactYogát ? Van egy kis közösség körülötted, stúdiót vezetsz? Magad is terapeutaként éled az életed? Együtt sokkal többé és jobbá tehetjük az emberek életét. Ha van kedved arra, hogy egy különleges extrém sportot, yoga irányzatot kipróbálj, megtanulj és gyakorolj? Szeretnél egy új önismereti terápiás módszert kipróbálni és ez által a világodat megváltoztatni?  Vágj bele és tegyük együtt sokkal szebbé és izgalmasabbá ezt a világot!

Legyen jobb a világ általunk!

Minden tudás annyit ér, amennyi eljut belőle az emberekhez, és azt használni is tudják. Eseményeinkkel járjuk az országot és sok helyen és sok közösségben tartottunk már AcroYoga Jam-eket, workshopokat és tanfolyamokat. Ha szeretnél velünk dolgozni azon, hogy az emberek ezt a csodálatos mozgásformát megismerjék, megtanulják és gyakorolják ezzel testileg és mentálisan is rengeteget fejlődjenek, folyamatos sikerélményük legyen, tegyünk közösen ezért az ügyért. Gyere és csináljuk együtt mozgalmat az AcroContactYogából! Lehet, hogy téged csak érdekelnek a programjaink, de nehezen oldható meg, hogy elutazz miattuk Budapestre, de az is lehet, hogy valamilyen közösséget, baráti társaságot vezetsz, koordinálsz, vagy csak lelkes tagja vagy. Ha így van, keress meg és szívesen elutazunk mi, hogy ott is kialakulhass egy olyan speciális kis általunk is egymást támogató kör, vagy a te programjaid is bővüljenek egy speciális hiánypótló színfolttal Kevesen vagyunk, akik ilyen jól strukturált egyedi sportot, mozgásformát, szabadidő programot kínálunk az országban Eddig mindenhol nagy sikere volt  a programjainknak, itthon és külföldön is.

Ha esetleg neked is vannak olyan programjaid, tanfolyamaid, amelyek érdekesek lehetnek annak a közösségnek, melyet mi vezetünk, akkor ezeket is megoszthatnánk egymás között.

Szóval legyen bárhogy is. Akár csak kíváncsi „amatőr” vagy és meghívnál bennünket, akár szeretnél belekezdeni egy ilyen jellegű életformába, akár már most is embereket vezetsz, biztosan érdekes és izgalmas lenne, ha együtt dolgoznánk. Ha van hozzá kedved, egy beszélgetést megér.  Kérlek, írj nekünk, hogy megbeszélhessük, hogyan is lehetne ezt megszerveznünk!

Mi az, amiben konkrétan együtt tudunk dolgozni?

Csoportos tanítás: 15-35 fő. Ennyit biztonsággal átlátunk és tudjuk kezelni. Itt a teljesen kezdő szintről indulunk. Semmilyen előképzettség, vagy sportolói múlt nem szükséges hozzá. Ha elkezded, és érzed a hiányosságaidat, úgy is lesz elég motiváció, hogy ezeket bepótold. Ezen kívül tartok egyéni és kiscsoportos felkészítő edzéseket is, ahol célirányosan teheted rendbe a testedet, és az egészségedet. Jam-elet tanítással, ahol kötetlenül, szabadon lehet gyakorolni a tanultakat, szakértő felügyelet mellett. A szabad gyakorlás mellett, mindig tanulunk is új dolgokat, trükköket, titkokat. Indíthatunk Önismereti kurzus sorozatot is, ami 7x2napot vesz igénybe hét hónapon keresztül, havi egy alkalommal. Itt a testen keresztül fogjuk megtapasztalni saját magunkat, és azt, hogy a testi érzeteink hogy hatnak vissza a tudatunkra és az elménkre.

Sokaknak az a problémája, hogy nem nagyon tudja megoldani azt, hogy felutazzon Budapestre és a környékükön semmi ilyen lehetőség nincs. Ha te szeretnél részt venni ilyen eseményeken, de neked is problémás egy vagy két napot erre rászánni, vagy vannak körülötted olyanok, akik szintén nyitottak arra, hogy önmaguk fejlesztése által egy jobb, vidámabb, izgalmasabb életet teremtsenek, ahelyett, hogy elfogadnák a kilátástalan, vagy megrekedt, esetleg hanyatló életüket, akkor szívesen lemegyünk hozzátok. Ha esetleg ebben még együttműködési fantáziát is látsz, akkor abból még sok jó dolog kisülhet

A lényeg, hogy több ilyen önálló csoportot is vezetünk Pesten, de a vidéki csoportok esetén ezeket integrálva alkalmazzuk, így heti, kétheti vagy havi rendszerességgel összegyűlve, kialakítunk egy , vagy több önfejlesztő csoportot, melynek te lehetsz a “gazdája” a környéketekben.

Miben tudsz nekünk segíteni?

Mi nem ismerjük azokat az embereket, akiket te. Szóval, amiben tudsz segíteni az annyi, hogy “megszólítod” őket. Írsz a barátaidnak, mesélsz nekik ezekről a lehetőségről, megosztod a facebook oldalunk posztjait, vagy elküldöd őket ismerőseidnek. Szóval élvezve a zsongást mesélsz, dumcsizol, “osztod” a “tutit”. Ehhez annyi kell, hogy lássák: LELKES VAGY. Ha tényleg lelkes vagy, akkor ez nem egy nagy kunszt és az energia átragad. Ha vannak érdeklődők, akkor még egy dolog szükséges és ez a találkozók helyszínének “megszervezése”. Fontos… Ne gondolkodj valami nagyban. Mi sem szeretjük. Persze, szabad Jam-ekre akár 70 ember is jöhet. Nyáron kint a szabadban, parkokban, strandokon, extrém helyeken is akár. Ami fontos 70nm egybefüggő térre lesz szükségünk, ahol a belmagasság 3,5 méter feletti kell, hogy legyen.  Nyugi… Ez nem holnap lesz… A lényeg, hogy nekem kelljen kitalálni egy ismeretlen városban, hogy tudjuk az eseményeinket lebonyolítani.

Szóval a lehetőségek tárháza végtelen és hosszútávú együttműködésünk mindenkinek pozitív hatásokat eredményez. Hogy mit kell tenned? Egyszerű. Írj nekünk pár szót és egy telefonszámot, aztán beszélünk. Ha tetszik a lehetőség, akkor pedig belevágunk, hogy a mozgalmunkat minél előbb kiszélesítsük.

Sok sikert, kitartást és élményekben gazdag szép napokat kívánok!

Hóbor Péter – ACROBAT-X

30% KEDVEZMÉNY!

Minden új feliratkozónak és aki még nem járt az óránkon az első óra árából 30% kedvezményt adunk! 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This
MENU
DEMO