Felelősségvállalási Nyilatkozat

Az ACROBAT-X eseményeihez

 

Kijelentem, hogy a gyakorlóteret és a rendelkezésemre bocsátott felszerelést saját felelősségemre, rendeltetésszerűen használom.

Használat után az eszközöket visszateszem azok helyére. Az AcroContactYoga gyakorlatait kizárólag az AcroContactYoga tanár instrukciói alapján végzem segítői (spotter) kísérettel!

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy alkohol, gyógyszer, drog befolyása alatt nem állok!

Tudomásul veszem, hogy az AcroContactYoga egyes óráin való részvétel és az eszközöknek a használata veszélyes szabadidős elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei lehetővé teszik, hogy az AcroContactYoga tanár által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően végezzék és használják őket.

Ha nem rendeltetésszerűen, előírás szerint használom a felszerelést és a helyet, ezáltal magamban vagy harmadik félben sérülést vagy egyéb kárt okozok, az AcroContactYoga tanár nem vonható felelősségre.

Ha az AcroContactYoga gyakorlatokat nem az AcroContactYoga tanár instrukciói alapján és segítő (spotter) nélkül végzem, ezáltal magamban vagy harmadik félben sérülést vagy egyéb kárt okozok, az AcroContactYoga tanár nem vonható felelősségre.

Az AcroContactYoga tanárt csak az általa okozott sérülésekért, és a szolgáltatott technikai eszközök hibájából keletkezett sérülésekkel összefüggésben terheli felelősség.

Fontos!!! A „Felelősségvállalási Nyilatkozat” elolvasása és elfogadása törvényi előírás. A „Regisztráció” kitöltésével és „Elfogadásával” válik érvényessé!

A regisztrációd 5 évre szól, ezután újra kell regisztrálnod magad. Amennyiben bármely adatod megváltozik, a újra kell regisztrálnod.

Kérlek olvasd el és regisztráld magad.

30% KEDVEZMÉNY!

Minden új feliratkozónak és aki még nem járt az óránkon az első óra árából 30% kedvezményt adunk! 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This
MENU
DEMO